انتخاب زبان
انتخاب زبان
فرداد تجارت بهراد
Search the site
×

نمایی از صنعت روغن موتور در بازار روسیه

صادرات روغن موتور به روسیه
  • بازار روغن موتور  در روسیه:

حجم بازار روغن موتور در سال 2022 با نرخ رشد 57٪  به 11میلیارد روبل رسیده است.

با توجه به تاثیر تحریم ها لازم به ذکر است که شاخص های فعلی حجم بازار روغن موتور یک رکوردشکنی محسوب میشود.

حال حاضر روغن موتورهای جهانی به عنوان گروه محصول اصلی بازار در روسیه باقی مانده اند.

روند کلی بازار روغن موتور در سال 2022 افزایش چشمگیر داشته و روغن موتورهای وارداتی بیشترین سهم را در این بازار داشته اند. شایان ذکر است، روغن موتورهای ساخت کره دارای بیشترین متقاضی در بازار روسیه بوده اند و علاوه بر این، ارزش روغن موتورهای وارداتی در روسیه به بالاترین حد خود در یک دوره پنج ساله رسیده است.

  • بهترین برندهای روغن موتور در روسیه
  • Sintec Group

این شرکت روغن‌های موتور، خنک‌کننده‌ها و مواد شیمیایی خودرو با برندهای Sintec  و Dr. Active و همچنین روغن‌های برند Rolf و Takayama را برای خودروهای اروپایی و آسیایی ارائه میدهد وبه طور انحصاری در فدراسیون روسیه و کشورهای مستقل مشترک المنافع توزیع می شود. برندهای گروه Sintec از طریق بومی سازی کلیه خطوط، تلاش برای جایگزینی محصولات برندهایی که روسیه را ترک کرده اند و افزایش تولید و عرضه روان کننده ها در حال گسترش حضور خود در بازار روسیه هستند.

در مجموع، گروه Sintec بیش از 70 محصول جدید را در سال جاری وارد بازار کرده است. سهم این شرکت در بازار روسیه در نیمه اول سال بیش از دو برابر شده است. گروه Sintec  بیش از 20 سال تجربه در تولید محصول و کنترل کیفیت و بهره برداری روغن را مزیت اصلی خود در این شرایط می داند.

  • Bell1

برند Bell1 متعلق به شرکت United Oil در سنگاپور است. خط روان کننده های Bell1 شامل طیف گسترده ای از محصولات برای گیربکس های اتوماتیک و همچنین روغن موتور برای خودروهای سواری و تجاری است. روغن ها این برند با قیمتی متناسب و کیفیت بالا به عنوان کالای ممتاز در بازار روسیه عرضه میشوند.

  • Verity

روغن موتور های برندVerity ساخت ژاپن بوده و عمدتاً برای خودروهای ژاپنی در نظر گرفته شده است. روغن های این برند با آخرین استانداردهای بین المللی API SP مطابقت دارند. این خط شامل محصولاتی با درجه های ویسکوزیته مختلف، از جمله روغن های مدرن کم ویسکوزیته (0W‑20 and 0W‑16) است که در خودروهای ژاپنی دهه 2020 بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. Verity برای خودروهای با برند غیرژاپنی که دارای مشخصات API و ILSAC هستند نیز مناسب است. به دلیل خروج سازندگان جهانی، بازار شاهد افزایش تقاضا برای روغن های Verity بوده است.

  • Lubrex

شرکت صنعتیAA  در سال 2022 روان کننده هایی را با نام تجاری Lubrex در نمایشگاه مسکو ارائه کرد. این شرکت در سال 2005 در منطقه آزاد اقتصادی حمریه (امارات، شارجه) به ثبت رسید و امروز یکی از بزرگترین شرکت های این صنعت در امارات متحده عربی است.

روغن های لوبرکس در رتبه ممتاز قرار می گیرند. آنها با استفاده از بسته های افزودنی مدرن Infineum و Chevron Oronite و همچنین روغن های پایه با کیفیت بالا تولید می شوند.

برند لوبرکس برای اولین بار چهار سال پیش به بازار روسیه معرفی شد. در این مدت، به گفته نمایندگان AA Industrial، او با موفقیت از “کرونا” و محدودیت های قرنطینه مربوطه جان سالم به در برد و در فروش و سهم بازار “در حال رشد مداوم است”.

  • Alfa Chem Group

گروه آلفا شیمی برندی از روان کننده ها، لوازم آرایشی و بهداشتی خودرو، شامپوهای خودرو و ضد یخ ها را ارائه میکند.

این شرکت محصولاتی را تحت دو برند تولید می کند: Rixxبرند ممتاز و AKross برند اقتصادی تر.

این شرکت بیش از 10 سال در بازار بوده است. کارخانه آن در آرماویر (منطقه کراسنودار) واقع شده است.

در روسیه، روغن ها و مواد شیمیایی خودرو تولید شده توسط AHG در 73 منطقه به فروش می رسد، محصولات این شرکت همچنین در کشورهای CIS (قزاقستان، ترکمنستان، گرجستان، ارمنستان، قرقیزستان) و خارج از کشور – در بازارهای لیبی،سوریه و عراق نیز توزیع می شود.

در حال حاضر، به گفته متخصصان این شرکت، محصولات ممتاز برند Rixx بیشترین تقاضا را دارند، زیرا مصرف کنندگان فعالانه به دنبال روان کننده ها و مواد شیمیایی خودرو هستند که می توانند جایگزین محصولات برندهای بزرگ جهانی شوند که فدراسیون روسیه را ترک کرده اند یا تولیدشان را به حالت تعلیق درآورده اند. همچنین تقاضا برای ضدیخ های برند AKross وجود دارد. علاوه بر این، چندی پیش این شرکت وارد بخش جدیدی از مواد شیمیایی خانگی شد.

  • ChemAuto

شرکت KhimAvto با نام تجاری جدید RhinOil که برای انجام عملکرد جایگزینی واردات برای محصولاتی که از بازار روسیه رفته اند طراحی شده است. محصولات این برند عمدتاً برای وسایل نقلیه تجاری و همچنین شرکت های صنعتی در معدن، چوب بری و سایر صنایع طراحی شده اند.

این شرکت همچنین طیف اصلی خود را در نمایشگاه مسکو ارائه کرد: روغن موتور Profi، حلال های مختلف، مایعات فنی، شامپوهای ماشین و خنک کننده ها. همه این محصولات در سایت اصلی تولید این شرکت در دزرژینسک، منطقه نیژنی نووگورود تولید می شوند.

  • Vitex

شرکت Vitex تولید کننده روغن‌ها، مواد شیمیایی خودرو و ضدیخ‌ها با نام تجاری Vitex می باشد. یکی از نوآوری های اصلی Vitex خط تولید روغن موتور برای موتورهای دیزلی است که در تجهیزات ویژه استفاده می شود. این شرکت موتورهای سبک، گیربکس و روغن های ویژه و همچنین خطی از روغن ها را برای موتورهای دو زمانه و چهار زمانه معرفی کرد.

تولیدکنندگان نیز به نوبه خود با نیاز به پاسخگویی به تقاضای رو به رشدی روبرو هستند و  وایتکس، همه بازیگران بازار روسیه در حال مدرن سازی سایت های تولید خود هستند و به دنبال راه هایی برای افزایش حجم تولید هستند. به گفته نمایندگان شرکت هنوز یک بازار بسته نشده وجود دارد و اندازه آن بزرگ است.

  • Alley Group

گروه Alley،  روان کننده ها و مواد شیمیایی خودرو را با برندهای  Lubex، Ruseff، Opet، ReinWell، Setral، Bizol  به بازار عرضه میکند.

محصولات ReinWell عمدتاً بر بخش خدمات متمرکز شده اند و وسیع ترین محدوده نیازهای ایستگاه های خدماتی ، از جمله روغن موتور، مایعات ویژه و مواد شیمیایی خدماتی را برآورده می کند.

برند  Ruseff ، در ابتدا برای خرده فروشی طراحی شده بود و دارای خط تولید گسترده ای است که علاوه بر روغن ها، دارای انواع روان کننده ها و پاک کننده ها، محصولات بسیاری برای مراقبت از داخل خودرو و رنگ آمیزی، سه نوع شیشه پاک کن، مواد ضد خوردگی، ضد یخ، روغن ترمز نیز می باشد.

با نام تجاری Ruseff، روغن موتورهای دو زمانه و همچنین روان کننده های زنجیر اره های بنزینی نیز تولید می شود.

گروه Alley همچنین روغن‌های بیزول آلمانی و روان‌کننده‌های برندهای ترکیه‌ای Lubex و Opet را به روسیه وارد میکند.

  • فاکتورهای کلیدی و مهم برای حضور تولید کنندگان ایرانی در بازار روسیه

با توجه به تحقیقات اولیه انجام شده بر روی صنعت روغن موتور در بازار بزرگ روسیه و با توجه به فاکتورهای کلیدی:

  1. کیفیت بالا و مستمر محصولات تولیدی
  2. تعرفه های ترجیحی عوارض وارداتی کالای ایرانی به روسیه
  3. پایین بودن هزینه های صادراتی محصولات ایرانی به روسیه نسبت به کالاهای غربی و چین
  4. همسایگی و نزدیکی ایران و روسیه به عنوان یک مزیت لجستیکی و امکان صادرات کالاهای ایرانی به روسیه با روش های مختلفی از قبیل حمل و نقل زمینی، ریلی و دریایی در کوتاه ترین زمان و قیمت حمل پایین
  5. خالی بودن قسمت عمده بازار از برندهای معروف غربی
  6. امکان سریع توسعه سهم بازار و دسترسی به فضای رقابت و تجارت در روسیه

 

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.